Deep House OptiesBerlijn is absoluut ons aanrader ook op cultureel wanneer op uitgaansgebied. En niet te vergeten hetgeen kan zijn het openbaar vervoer er juist dagelijks!!! Superrrr!

bedankt, opwindend om te beluisteren dat je hetgeen aan mijn meer info hebt gehad! Hetgeen ik zelf vaak doe is gluren op de elektronische snelweg; Songkick, Hinder.

Plaats zodra 1e ons reactie, vraag ofwel bemerking bij het artikel. Reacties dienen te voldoen aan een huisregels van InfoNu.

We beschikken over 3 nachten geboekt en een vierde willen wij een club in duiken en naderhand het vliegtuig beetpakken. Je kan alleen nergens ontdekken ofwel daar clubs open zijn in een duisternis met zondag op maandag. Kun je me dat vertellen?

Verstopt achter de Warschauer Straße zit Suicide Circus. Ons club die een open air, en ons overdekte, dansvloer bezit. Tot minimaal 9:00 AM kun je hier dansen op fijne technobeats. Een grote parachute in dit open air deel zorgt voor een hele extravagante sfeer.

Ook aangenaam doorzitten in een van een heleboel Biergarten kan zijn geen straf met mooi wederom, zoals onder andere bij Prater.

Met 80 studenten over een creatieve hogeschool, gaan wij in januari 4 dagen tot Berlijn. Hiertoe bestaan we opzoek naar (creatieve) bedrijven zoals universal music en Bread and Butter etc. een rondleiding. Heb je bedrijven in gedachten welke wij mogen bereiken? Alvast bedankt!

Die dingen bestaan echt een must om te gaan verrichten welke op deze plaats in de nabijheid liggen? liefst verrichten we zoveel mogelijk tevoet omdat een taxi dikwijls immers wat kost.

Een echt beginpunt wegens elke avond is iedere keer de Irish Pub Kilkenny in het station Hackescher Markt. Op deze plaats mag je een hapje schransen en/of een pintje achteroverslaan in ons relaxte ambiance. Met dit mooie alweer aangaande de laatste tijd leent zich tevens iedere keer een meer informatie uitstapje tot ons strandbar, en vervolgens is hetgeen mij betreft Deck 5 in het bijzonder een aanrader, verder tot ver na zonsondergang!

Ik vind het Italiaanse eethuisje Saporito enorm sfeervol, klein zeker tevens heel romantisch. Wellicht ons mac tips wegens een volgende keertje!

En we zitten nog te gluren of we ons restaurant reserveren ofwel in een hostel gaan zitten. Hetgeen is er lekkerder qua parkeergelegenheid? Hostel ofwel herberg? We aankomen immers betreffende een auto. Alvast bedankt vanwege de moeite.

En bestaat er een grote webwinkel met muziekinstrumenten in Berlijn? Te denken valt vervolgens aan synthesizers en drum computers enzo. En waar kun jouw het beste publiek vervoer kaarten voor 48 of 72 uur aankopen? En hetgeen is een lekkernij die je in Berlijn beslist uitgeprobeerd dien beschikken over?

Bovendien mag ik alsnog Havanna en Junction Bar aanbevelen, ook voor live muziek. Yaam bezit tevens vaak opwindende feestjes doch dat gaat iets verdere in een richting betreffende reggae. Heel wat plezier in Berlijn!

Super handige website heb je! Je ga aankomende week 5 dagen tot Berlijn, heb alang redelijk hetgeen feestjes gepland staan. Je vroeg me enkel af ofwel dit gebruikelijk is om met een fiets tot een uitgaansgelegenheden te gaan? Kan zijn het betrouwbaar, wordt er ook niet veel gejat? Ik hoor het met genoegen betreffende jouw:)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Deep House Opties”

Leave a Reply

Gravatar